Harjoituksia Exercises       Kotiin Home     Tekniikan Englantia rakennetaan yhteistyössä         Sisältöä Content      Tilaus/palaute/fb

Counter 

Ohjeita Instructions

Sanastot

Oppimateriaalit

Taustaa, backround

Oppimisprosessi

7.Engine Parts

Grapple Loader

 20. Techn. Data 


            Pdf  Files 
       Vocabularies
 Sanastot


Suomennos

Machine Training Structure

  Konekoulutuksen
rakenne
 


Ponsse Beaver 

Mushrooms/Sienet

Feedback/Palaute/Tilaus

Lapin ammattiopisto
 


FORESTRY COLLEGE


 

 


TEKNIIKAN ENGLANTIA SARJAAN UUTTA

Sarja on ollut markkinoilla jo yli 25 vuotta. Julkaisuja on ilmestynyt  8 kpl, teos likimain joka toinen vuosi. Oppikirjoja on julkaistu osat I ja II. Sanastoja on julkaistu suomesta ja englannista saksaan, venäjään ruotsiin ja espanjaan ja takaisin.  

Parhaillaan tehdään myös uusia koosteita osien I ja II kirjojen keskeisistä kappaleista, myöhemmin Suomen autolehdessä ja Koneviestissä julkaistuista osioista sekä uusista ja uusituista metsä- ja työkonetekniikan, hydrauliikan, sähkön, voimansiirron ja moottoreiden kappaleista. Luonnoksia niistä on jo netissä:

 

1. Vehicle, Forest and Work Machine Techniques
Powered by English
(Draft)

2. Englannilla tehostettua hydrauliikkaa (Luonnos)
Hydraulics Powered by English
 (Draft)

Työnimenä sarjalla on Englannilla Tehostettua Tekniikkaa Niistä tulee tähän saakka kattavin ja monipuolisin ajoneuvo-, metsä- ja työkonetekniikan englanti-suomi käsikirjasarja.  

Kirjasarja on saanut julkisuutta medioissa ja ylitti uutiskynnyksen aikanaan Suomen televisiossa mainosten ansiosta - "Oppikirjoissako mainoksia?". Mainokset kirjoissa kiinnostavat ja ne ovat näyttäneet, että yritysmaailma on mukana opetuksessa. Sanastoja ja oppimateriaalia on vielä myös internetissä osoitteessa www.tecen.net, mutta uuden ja kattavan sivuston osoite on: www.tekniikane.net   Sivuilla ovat yhteistyökumppanit näkyvästi esillä.

Tarjoamme oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille edullista yhteistyötä ja mainostilaa Tekniikan Englannin CD:llä, nettisivuilla ja tulevissa kirjoissa seuraavasti:

Lisenssi- ja Ilmoitushinnat ALV  0: Huom. hinnat laskeneet v. 2013 alussa!

Koko sivu 1200,-€ /vuosi 

1/2 sivu  800,-€/vuosi

1/4 sivu 500,-€/vuosi    

1/8 sivu 400.-€/vuosi  

Pelkkä käyttölisenssi  alle 100 henkilölle  300,-€/vuosi, nimi ja oikeudet näkyvät nettisivuilla.

Alle 10 hengen pienyritys tai käyttäjäryhmä 50,-€/vuosi

Maksu sisältää nettisivuille ja kirjoihin liitettävien ilmoitusten lisäksi:

1.  Vapaan käyttöoikeuden CD:n ja nettisivujen oppimateriaaleihin ja sanastoihin. Oikeudet ja yhteistyökumppaneiden nimet näytetään internetissä Tekniikan Englannin sivuilla.

2.   Oikeuden saada ja käyttää julkisesti e-kirjoja ja kirjasarjaan liittyvää digitaalista oppi- ja tietomateriaalia sekä tekniikan sanastoja vapaasti internetistä, CD:iltä- ja muista tallenteista.

3.   40 % alennuksen kirjoista ja maksullisista materiaaleista.  

4.   Näkyvän esillä olon/nimen painetuissa ja sähköisissä kirjoissa, TE:n nettisivuilla sekä linkit niistä yhtiön omille internet-sivuille.

5.  Tekniikan Englantia I , II sekä Harjoituskirja julkaistaan vähitellen e-kirjoina intenetissä. Myös näiden käyttöoikeudet sisältyvät lisenssiin. 

Kirjat painetaan A-4 kokoisina noin 150-300 sivuisina ja sidotaan. Sivun painopinta on 180 x 280 mm2 ja rasteritiheys 54 linjaa, pdf- tai jpg-tiedostoina. Ilmoitusaineisto/muutokset edellisiin pyydetään sähköpostilla allekirjoittaneelle.

Rovaniemellä 4.9.2018

Eero Aula

TekniikanE Heinämiehentie 13

96300 Rovaniemi e-mail: eero.aula(at)gmail.com  internet:www.tekniikane.net

P. 0400168991