Harjoituksia Exercises       Kotiin Home     Tekniikan Englantia rakennetaan yhteistyössä         Sisältöä Content      Tilaus/palaute/fbTARJOUS

Englannilla tehostetut ajoneuvo- ja työkonetekniikan sähköiset materiaalit, e-kirjat ja sanastot tarjoamme käyttöoikeuslisenssin muodossa täysin käyttöoikeuksin liikeyrityksille ja oppilaitoksille hintaan 300,- €/vuosi.Tämä antaa oikeuden kopioida ja käyttää sivuston ohjelmia ja sisältöä rajoituksitta sataan käyttäjään saakka. 100:n käyttäjän ylittäviltä lisämaksu on 2,- €/käyttäjä/vuosi. Yli 200 käyttäjän lisenssi neuvotellaan erikseen edulliseksi em. tariffien pohjalta. Peruslisenssi sisältää 1/4 A4 sivua mainostilaa painettavissa tuotteissa ja nettisivuilla sekä yrityksen mainoslogon sivustolla ja siitä linkin kotisivuille. 

Pienyrityksille 1-2 koneeseen sekä kotioloihin itseopiskeluun ja/tai yksityiseen käyttöön tarkoitettuna tarjoamme käyttöoikeuslisenssin hintaaan 50,- euroa +ALV/vuosi. 

Oppilaitosten kanssa neuvotellaan käyttöoikeuslisenssi joko yhteistyö-/tuki-ilmoituksen kanssa tai ilman. Ohjehinnat ilmoituksille ja lisensseille löytyy tästä linkistä. Lisenssi oikeuttaa materiaalien rajoittamattomaan käyttöön ja kopiointiin oppilaitoksen sisällä sekä tarjoaa huomattavat alennukset sana- ja oppikirjoista. 

Käyttölisenssin  hankinnan yhteydessä tarjoamme Tekniikan englannin sanakirjapaketin 4 kpl sanastoja, saksa, venäjä, ruotsi ja espanja suomeen ja englantiin ja näistä takaisin sekä ruotsin sanastoon liittyvän harjoituskirjan hintaan 40,-€ (ovh 94,-€). Harjoituskirja Tekniikan englantia ja ruotsia on mainio kumppani digitaalisille internetin materiaaleille. 

Taustaa projektille tästä linkistä. Ja vielä pressitiedote tästä.

Sivuston interaktiivisesta tekniikasta saa esimakua English Exercise sivuilta EE I ja näille digimateriaaleille tarkoitettu tulostettava pdf paperiversio vastaavasti tästä.

Tilaukset ja tiedustelut joko sähköpostilla, palautelaatikolla tai puhelimella 0400-168991

Rovaniemellä 8.2.2018

Eero Aula
TekniikanE